Wednesday, 26 September 2012

26 sep punyer cter

assalamualaikum ;)..

tetiba rindu nak tulis blog*baru je lepas baik dari keracunan makanan minggu lepas*menyebabkan cuti yang lama menjadi sekejap*hmm.ALLAH nak menguji diriku*hari ini dan semalam pulak ,dah mula running nose n sore throat*ujian lagi*banyak juga dugaan sejak akhir2 ini*kena marah dengan m.a senior lah sampai menangis dibuatnya*tapi x menangis depan dialah.lepas balik kerja baru nangis.hehehehe.tengah sedih2 ada pulak yang care,hehehe,tengkiu2.

hmm*hati aku ini kosong je,tak nak diisi*dan tak terjatuh hati tersangkut dengan mana-mana hati pon.hehehe.biarlah dulu,sepi kan?betul x?lebih baik kosong daripada terisi tapi menyakitkan hati,betul kan?so,single is the better way.hehehe.

apa lagi nak aku mengarut ye?hmm.besok shift pagi,bosanlah.hari2 kena check ambulans.dahlah kadang2 bau busuk*hehehehe*nak wat camne.itulah rutin jadik budak m.a niey kan?hmm.okeylah out dulu.k.tatata.muahhhhahahaha

No comments:

Post a Comment